'Van Bronckhorst wil stunten op transfermarkt, gesprekken met Raiola van start'

'Van Bronckhorst wil stunten op transfermarkt, gesprekken met Raiola van start'

02-12-2021 09:30
57

Xavi Simons (18) is in beeld bij het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. De middenvelder zou ongelukkig zijn bij Paris Saint-Germain, nadat hij terug werd gezet naar het tweede elftal. Rangers wil hem in januari al naar Schotland halen.

Simons beschikt over een aflopend contract in Parijs en is zijn opties aan het verkennen, zo meldt Diario AS. De gesprekken met Rangers zouden zelfs al zijn geopend door Simons en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Van Bronckhorst ziet in de Nederlander een groot talent en hoopt van hem 'de hoeksteen van dit Rangers te maken'.

Van Bronckhorst wil Simons zó graag naar Schotland halen, dat Rangers overweegt om in januari een transfersom neer te leggen bij Paris Saint-Germain om de middenvelder per direct over te kunnen nemen. Daarmee wil het een aantal concurrenten in de strijd om de handtekening van Simons te slim af zijn. FC Barcelona zou ook geïnteresseerd zijn, maar het is bekend dat de Spaanse grootmacht weinig uit kan geven aan transfersommen vanwege de penibele financiële situatie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie