'Nog altijd geen witte rook uit Eindhoven, Schmidt 'bleibt im Hertha-Fokus''

'Nog altijd geen witte rook uit Eindhoven, Schmidt 'bleibt im Hertha-Fokus''

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 11:58do 02-12-2021 om 11:58

De toekomst van trainer Roger Schmidt blijft ongewis. Hertha BSC ontsloeg deze week trainer Pál Dárdai en de PSV-trainer 'bleibt im Hertha-Fokus', weet Der Kicker te melden.

Schmidt beschikt over een aflopend contract bij PSV en werd begin november al gelinkt aan een aantal Bundesliga-clubs, waaronder Hertha BSC. De club uit Berlijn zette Dárdái deze week aan de kant en stelde met Tayfun Korkut ook al een opvolger aan, maar kijkt volgens Der Kicker ook alvast naar volgend seizoen. Schmidt staat al langer op de radar van Die Alte Dame, klinkt het. Hetzelfde geldt overigens voor Edin Terzic, die vorig seizoen een half jaar lang trainer van Borussia Dortmund was en nu een directiefunctie bekleedt bij BVB.

Schmidt is inmiddels anderhalf jaar lang trainer van PSV. Eerder dit seizoen werd duidelijk dat hij met algemeen directeur Toon Gerbrands zou spreken over een langer verblijf, maar vooralsnog is het onduidelijk of die gesprekken iets opgeleverd hebben. 'De vraag hoe het gat te dichten naar Ajax is een van de onderwerpen die op tafel ligt bij het verkennen van de toekomst. Zolang er geen uitsluitsel is gekomen in Eindhoven, blijven de speculaties over een terugkeer van Schmidt naar Duitsland aanhouden', weet Voetbal International te melden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Schmidt de ideale trainer voor PSV?

Ja
34%
Nee
66%
(3227 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws