Amateur Kuijpers maakt na negen Keuken Kampioen Divisie-goals promotie naar RKC

Amateur Kuijpers maakt na negen Keuken Kampioen Divisie-goals promotie naar RKC

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 16:37do 02-12-2021 om 16:37

Laatste update: donderdag 2 december 2021 om 17:15do 02-12-2021 om 17:15

Het geduld van Keuken Kampioen Divisie-blikvanger Roy Kuijpers is beloond. De clubtopscorer van FC Den Bosch speelt al het hele seizoen op amateurbasis in De Vliert, maar maakt met onmiddelijke transfer naar het naburige RKC Waalwijk te maken.

Kuijpers doorliep de jeugdopleiding van FC Den Bosch, speelde tijdelijk bij Vitesse en kwam halverwege het seizoen 2020/2021 terug in De Vliert, waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte. Afgelopen zomer moest Kuijpers eigenlijk weg, maar hij bleef op amateurbasis en verraste vriend en vijand met negen competitiegoals.

De 21-jarige aanvaller verklaarde onlangs dat hij geen haast had met het signeren van een contract. "Ik woon nog thuis en heb in mijn Vitesse-tijd goed gespaard, financieel red ik het wel." Nu maakt hij dus de stap naar de Eredivisie: 'Roy Kuijpers (21) maakt de overstap naar de Eredivisie. De aanvaller heeft een contractaanbod van RKC Waalwijk geaccepteerd en sluit per direct aan bij de Waalwijkers', meldt FC Den Bosch via de officiële kanalen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws