Barcelona gaat tot het gaatje voor Dembélé: 'We vinden hem beter dan Mbappé'

Barcelona gaat tot het gaatje voor Dembélé: 'We vinden hem beter dan Mbappé'

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 11:30vr 03-12-2021 om 11:30

FC Barcelona gaat er alles aan doen om Ousmane Dembélé langer voor de club te behouden. De Franse vleugelaanvaller heeft een aflopend contract en er is nog geen overeenstemming over verlenging bereikt.

Het kamp-Dembélé zou ondertussen al dreigen met een transfervrij vertrek in de zomer als het aanbod van Barcelona niet beter wordt. Joan Laporta, clubpresident van de Catalanen, lijkt in een interview op TV3 water bij de wijn te doen. "We willen hem houden omdat het een geweldige speler is", laat de Barça-baas optekenen.

Laporta is zeer gecharmeerd van de Fransman. "Ik ben heel enthousiast over Dembélé en zeg dat hij beter is dan Kylian Mbappé. De relatie met hem is dan ook zeer goed en hij wil blijven, maar dit is een situatie waarin we het liefst zouden onderhandelen met vertegenwoordigers die het beste voor de speler willen."

Daarmee lijkt hij te duiden op de moeizame onderhandelingen die nu gaande zijn. Als er voor 31 december nog geen overeenstemming is bereikt, zal Barcelona waarschijnlijk gaan proberen om de aanvaller in januari te lozen. De omgeving van Dembélé heeft echter al te kennen gegeven dat het dat niet ziet zitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws