'Ajax of PSV zou mooie stap zijn, maar ik denk na Utrecht eerder aan buitenland'

'Ajax of PSV zou mooie stap zijn, maar ik denk na Utrecht eerder aan buitenland'

04-12-2021 08:42
58

Adam Maher en Bart Ramselaar nemen het zaterdag met FC Utrecht op tegen hun oude club PSV. De middenvelders streken na een weinig succesvolle periode in Eindhoven neer in de Domstad, maar willen in de toekomst weer een stap vooruit zetten.

Maher denkt dat komende zomer een mooi moment kan zijn voor een nieuwe stap. De controleur ligt nog tot medio 2023 vast, waardoor Utrecht nog wat aan hem kan verdienen. "Natuurlijk zou terugkeren naar PSV of naar Ajax gaan een mooie stap zijn, maar ik denk voor de periode na FC Utrecht eerder aan het buitenland", zegt Maher in De Telegraaf. "Misschien is komende zomer een mooi moment voor een volgende stap. Daarvoor heb ik ook de leeftijd. Ik ben nu 28."

Ook de 25-jarige Ramselaar hoopt de clubkas nog eens te spekken. Dat deed hij al in 2016, toen hij werd verkocht aan PSV. "Ik zou zeker weer de club willen helpen en niet transfervrij willen vertrekken. Het beste wat ik dit jaar kan doen is vlammen, waardoor ik hopelijk een goede stap kan maken. Dan kan ik de club helpen en mezelf ook." Zijn verbintenis loopt medio 2022 af, maar Utrecht heeft een optie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie