Breaking news

Bericht vanuit Amsterdam: Eriksen traint voorlopig met Jong Ajax mee

Denk dat we ver onder de ondergrens zijn gezakt. En ik daar nog eventjes onder

"Denk dat we ver onder de ondergrens zijn gezakt. En ik daar nog eventjes onder"

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 22:15za 04-12-2021 om 22:15

SC Cambuur-doelman Sonny Stevens kreeg zaterdag tegen Vitesse zijn dertigste, 31ste, 32ste, 33ste, 34ste én 35ste tegendoelpunt van dit Eredivisie-seizoen om de oren. De 29-jarige Noord-Hollander erkende na afloop dat hij niet vrijuit ging, zeker bij de vijfde goal van Vitesse.

Stevens sprak tegenover ESPN van een 'dramatische' avond. "Ik denk dat we een heel matige pot hebben gespeeld. Maar dat in zat? Geen idee, echt geen flauw idee. Ik denk dat we ver onder de ondergrens zijn gezakt. En ik daar nog eventjes onder. Dit soort ballen mogen er natuurlijk nooit in", doelde hij op de 1-5 van Vitesse.

Die treffer van Loïs Openda kwam tot stand nadat Stevens de bal uit zijn handen liet vallen. "Dat sloeg helemaal nergens op", was zijn commentaar. "Ik denk dat ik al met de volgende actie bezig ben. Ik denk dat ik hem wil oprapen en vervolgens weer in wil gooien. Ik laat hem gewoon los en ik weet niet wat ik doe eigenlijk... Heel, heel slecht."

De 1-6 nederlaag betekende voor Cambuur een wreed einde van een serie met vier Eredivisie-zeges op rij. De regerend Keuken Kampioen Divisie-kampioen wordt in de stand gepasseerd door Vitesse en staat nu zesde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws