'Handhaving niet onze doelstelling, maar we moeten daar wel aan denken'

'Handhaving niet onze doelstelling, maar we moeten daar wel aan denken'

Gepubliceerd: zondag 5 december 2021 om 14:59zo 05-12-2021 om 14:59

De zorgen beginnen toe te nemen bij Heracles Almelo. Ook van sc Heerenveen werd zaterdagavond verloren (0-1), waardoor trainer Frank Wormuth 'langzaam begint te wennen aan teleurstellingen'.

"Ik ben een trainer die het glas halfvol ziet: ik ben blij dat we die kansen creëren. Ik kan mijn ploeg complimenteren, ze hebben goed gewerkt en tactisch goed gespeeld. Maar het verhaal herhaalt zich: we maken het niet af", reageert Wormuth tegenover Voetbal International.

Heracles staat na vijftien wedstrijden op de vijftiende plaats met veertien punten. "Aan het einde kom je dan uit op ongeveer 34 punten en blijf je er normaal gesproken in", vervolgt de Duitse trainer. "Dat is natuurlijk niet onze doelstelling, maar op dit moment moeten we daar wel aan denken."

Voor middenvelder Lucas Schoofs zijn de druiven ook zuur. "Ik maak me wel een klein beetje zorgen, maar we moeten echt positief blijven", laat hij weten aan RTV Oost. "Het zijn echt kleine nederlagen, het verschil is niet groot. Dat moeten we kunnen ombuigen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws