Update: Heracles bevestigt slecht nieuws voor Azzaoui: 'Mijn seizoen is voorbij'

Update: Heracles bevestigt slecht nieuws voor Azzaoui: 'Mijn seizoen is voorbij'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 11:47do 02-12-2021 om 11:47

Laatste update: donderdag 2 december 2021 om 18:03do 02-12-2021 om 18:03

Ismail Azzaoui is voor de derde keer in zijn carrière getroffen door het noodlot, meldt TC/Tubantia. De Bruselaar liep woensdagavond tegen Feyenoord een zware knieblessure op en komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie.

Azzaoui scheurde al twee keer zijn kruisband en het lijkt erop dat dit in De Kuip voor een derde keer gebeurde. De buitenspeler ging na een duel met Tyrell Malacia schreeuwend naar de grond en werd onder toeziend oog van zichtbaar aangeslagen medespelers én tegenstanders afgevoerd per brancard.

Na afloop stapte Azzaoui met krukken de Heracles-bus in. Trainer Frank Wormuth liet toen al aan TC/Tubantia weten dat hij rekende op slecht nieuws. "We zijn met Azzaoui onze tweede creatieve speler kwijt. We hebben dit seizoen geen geluk, je kunt ook zeggen: we hebben veel pech", doelde hij op de afwezigheid van Rai Vloet, die onlangs werd aangehouden wegens betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop.

Azzaoui speelde tijdens het seizoen 2017/2018 voor Willem II, keerde vervolgens terug naar VfL Wolfsburg en meldde zich eind 2020 in Almelo. Sindsdien kwam hij tot vier goals en zes assists in 32 Heracles-optredens, maar daar zal het naar verwachting voorlopig bij blijven.

Update: Ismail Azzaoui zal dit seizoen geen minuten meer maken voor Heracles Almelo. De club heeft bevestigd dat de knieblessure van de aanvallende middenvelder dusdanig ernstig is dat hij niet meer in actie kan komen. "Mijn seizoen is voorbij", zegt Azzaoui zelf. "Het is moeilijk voor mij en mijn familie, maar we zullen dit overwinnen zoals we dat eerder hebben gedaan. Ik wil al mijn ploeggenoten, de fans en de club danken voor hun steun. Ik kom nog sterker terug."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws