Bizarre beelden uit België: hooligan rent veld op en gooit vuurwerk in uitvak

Bizarre beelden uit België: hooligan rent veld op en gooit vuurwerk in uitvak

05-12-2021 15:42 Laatste update: 15:57
44

De Belgische derby tussen K Beerschot VA en Royal Antwerp FC is zondag ontsierd door een bizarre actie van een hooligan. De man rende het veld op en gooide vuurwerk in het vak van de meegereisde Antwerp-fans.

In de 68ste minuut wisten de toeschouwers in Antwerpen niet wat ze zagen: een hooligan, gelinkt aan Beerschot, zocht op bizarre wijze de confrontatie met de bezoekende supporters. Televisiekijkers kregen het niet te zien, Sporza-commentator Tom Boudeweel wel.

"Wat krijgen we nu?! Wat voor een kerel is dit?", reageerde Boudeweel verbijsterd. "Dit geloof je niet. Er loopt een supporter van Beerschot het veld over vanuit het vak van Beerschot naar het vak van Antwerp met een vuurpijl en hij gooit die vuurpijl dan in het vak van Antwerp."

Scheidsrechter Lothar D'Hondt moest het spel stilleggen. Boudeweel: "Dit heb ik nog nooit gezien... Dat iemand op het veld komt gelopen, het wereldrecord 100 meter sprinten verbetert met een vuurpijl in de hand en het in het vak van de tegenstander gooit..."

De Antwerpse derby leverde uiteindelijk drie punten op voor Antwerp. Radja Nainggolan (foto) maakte de enige goal van de wedstrijd: 0-1. Na het laatste fluitsignaal raakten supporters slaags op de tribune en op het veld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie