'Ik ga sorry zeggen tegen mijn ploeggenoten, ik voel me ontzettend klote'

'Ik ga sorry zeggen tegen mijn ploeggenoten, ik voel me ontzettend klote'

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 20:54ma 06-12-2021 om 20:54

NEC verloor zondagmiddag met 2-1 bij RKC Waalwijk en vooral de manier waarop deed pijn in Nijmegen. Persoonlijke fouten en 'misplaatste arrogantie' deden NEC de das om en dat zit rechtsback Bart van Rooij niet lekker.

Hij was met een kostbare misser schuldig aan de winnende goal van RKC, die diep in blessuretijd werd gemaakt door Roy Kuijpers. "Ik wilde de bal over de zijlijn schieten, maar dat ging niet goed", vertelt Van Rooij na afloop tegen De Gelderlander. "Finn Stokkers maakte het me heel moeilijk, maar deze fout reken ik mezelf heel erg aan."

De verdediger zegt dan ook zijn excuses te willen aanbieden aan zijn medespelers. "Ik heb nog geen sorry gezegd tegen mijn ploeggenoten, maar dat ga ik wel doen. Ik voel me ontzettend klote. Dit is een enorm pijnlijk moment."

Daar kon trainer Rogier Meijer zich in vinden, hoewel hij het voornamelijk zocht in de gedachtegang van zijn ploeg. "Ik ben erg boos. De spelers hadden moeten herkennen dat ze tevreden moesten zijn met een punt. We stonden in de slotfase als kinderen te verdedigen. Blijkbaar hebben we het nodig om keihard op onze bek te gaan, voordat we dat leren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws