Ten Hag blij met Ajax-nieuws: 'Zeker ook een voordeel voor mij, geeft me rust'

Ten Hag blij met Ajax-nieuws: 'Zeker ook een voordeel voor mij, geeft me rust'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 10:10wo 08-12-2021 om 10:10

Ajax-trainer Erik ten Hag is blij met de contractverlenging van directeur voetbalzaken Marc Overmars. De oefenmeester stelt op de persconferentie na het Champions League-duel met Sporting Portugal dat ook hij profijt heeft van de verlengde samenwerking.

"Het was een buitengewoon mooi filmpje", zegt Ten Hag over de aankondiging van de Amsterdammers. "Ik denk dat het voor Ajax een heel goede zaak is dat daar continuïteit zit. Hij heeft zijn sporen ook verdiend, dus we mogen er allemaal heel blij mee zijn." Dat er belangstelling was voor Overmars, vindt hij niet gek. "Als je succes hebt, zoals Marc, dan zijn er geïnteresseerden. Ik kan me ook goed voorstellen dat de club hem voor een lange periode wil vastleggen."

Ten Hag wordt zelf ook gelinkt aan meerdere Europese topclubs. Hij ligt tot medio 2023 vast, maar van een nieuw contract is nog geen sprake. "Dat is op dit moment niet aan de orde", stelt de coach, die het nieuws dat Overmars tot medio 2026 blijft wel een opsteker vindt. "Eén ding is zeker, het geeft rust aan de organisatie. Ook aan mij. Het is dus zeker ook een voordeel voor mij. Ik heb nog anderhalf jaar contract, dus dat geeft mij ook rust."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws