'Gakpo komt bij een grote topclub en wordt een vaste speler in Oranje'

'Gakpo komt bij een grote topclub en wordt een vaste speler in Oranje'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 16:40wo 08-12-2021 om 16:40

Laatste update: woensdag 8 december 2021 om 16:43wo 08-12-2021 om 16:43

Het vertrouwen is groot bij Willy en René van de Kerkhof na de overtuigende 4-1 zege van PSV op FC Utrecht. De broers zagen bovendien dat Cody Gakpo op succesvolle wijze zijn rentree maakte na blessureleed.

"Koning Gakpo is weer terug", begint Willy in de podcast van de clubiconen bij Omroep Brabant. "Als hij erbij is, is PSV anders. Zijn snelheid, zijn handelingssnelheid, zijn schot en toch ook zijn creativiteit zijn zo belangrijk. Ook zijn inzet… Dat straalt een en al energie uit. Het is een hele belangrijke speler voor PSV."

Ook Noni Madueke keerde terug bij PSV. "Dat is een verademing dat die twee weer terug zijn. Het is fantastisch dat ze op tijd terug zijn voor de cruciale wedstrijd tegen Real Sociedad", zegt René. "Gakpo moet nog wel een jaartje of twee, drie bij PSV blijven. Dan plukken wij er de vruchten van en kan hij dan voor een mooi bedrag naar een topclub."

Ook Willy twijfelt niet dat Gakpo uiteindelijk een mooie transfer maakt. "Die komt dadelijk bij een grote topclub en hij wordt een vaste speler in het Nederlands elftal. Hij ontwikkelt zich snel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Gakpo na dit seizoen klaar voor de Europese top?

Ja
49%
Nee
51%
(1117 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws