'Wijnaldum maakt na half jaar mogelijk weer transfer: PSG werkt mee aan huurdeal'

'Wijnaldum maakt na half jaar mogelijk weer transfer: PSG werkt mee aan huurdeal'

08-12-2021 21:15
49

De kans is aanwezig dat Georginio Wijnaldum in januari op huurbasis vertrekt bij Paris Saint-Germain. Arsenal heeft zijn oog volgens Sky Sports laten vallen op de Nederlander, terwijl PSG bereid is om mee te werken aan een tijdelijke overstap.

Wijnaldum speelt nog geen half jaar in Frankrijk, maar vertrekt mogelijk op korte termijn weer. Arsenal is volgens Sky in de markt, al wordt niet duidelijk hoe serieus The Gunners zijn. PSG staat niet onwelwillend tegenover een verhuur van Wijnaldum. Het lijkt er echter niet op dat de Franse grootmacht hem definitief van de hand wil doen.

Als Wijnaldum daadwerkelijk naar Arsenal gaat, keert hij terug in de Premier League. De afgelopen zes jaar was de Oranje-international daar al actief: in die tijd droeg hij het shirt van respectievelijk Newcastle United en Liverpool.

In zijn eerste maanden bij PSG had Wijnaldum het lastig. Hij verdween al snel uit de basis, doordat trainer Mauricio Pochettino de voorkeur gaf aan spelers als Marco Verratti, Leandro Paredes en Ander Herrera op het middenveld. Afgelopen dinsdag mocht de geboren Rotterdammer wel negentig minuten spelen tegen Club Brugge in de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie