Van Bronckhorst kijkt uit naar duel met 'vriend': 'Haalde me terug bij Feyenoord'

Van Bronckhorst kijkt uit naar duel met 'vriend': 'Haalde me terug bij Feyenoord'

09-12-2021 11:58
27

Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar zijn hereniging met Peter Bosz. De twee trainers staan donderdagavond tegenover elkaar als Olympique Lyon en Rangers FC elkaar treffen in de Europa League.

In aanloop naar het duel vertelt Van Bronckhorst dat hij uitkijkt naar het weerzien met Bosz. "Peter was aanvoerder van Feyenoord toen ik nog in de jeugd actief was", begint de oud-linksback. "Hij was erg behulpzaam en heette me welkom toen ik bij het eerste elftal kwam. Peter was ook de technisch directeur die me terug naar Feyenoord haalde. Destijds hebben we veel gesprekken gevoerd over de toekomst van Feyenoord."

"Peter is mijn hele carrière al een vriend", vervolgt Van Bronckhorst. "Ik heb er veel plezier aan beleefd. Als hoofdtrainer hebben we het vaak tegen elkaar op moeten nemen. Eerst toen hij bij Heracles en Vitesse zat, daarna bij Ajax."

Voor Van Bronckhorst en Bosz staat er echter weinig op het spel donderdagavond. "Het resultaat van het duel met Lyon maakt niet uit. We blijven tweede", weet de coach van Rangers. Lyon is al zeker van groepswinst. "Maar dit is wel een mooi duel tegen een goede tegenstander. Het is een goede ervaring voor de spelers."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie