'Mooi dat Feyenoord interesse heeft, dat bewijst dat je goed bezig bent'

'Mooi dat Feyenoord interesse heeft, dat bewijst dat je goed bezig bent'

15-12-2021 11:16
22

Mees Hilgers staat in de belangstelling van Feyenoord en dat doet hem goed. De verdediger van FC Twente staat voor een belangrijk examen, want woensdagavond speelt hij tegen de Stadionclub in het bekertoernooi.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is al bezig met volgend seizoen en zou Hilgers op een transferlijstje hebben gezet. De twintigjarige verdediger heeft de geruchten meegekregen. "Het is mooi als zo'n grote club interesse heeft", zegt hij tegen De Telegraaf. "Dat is toch een bewijs dat je goed bezig bent."

Hilgers heeft echter nog een contract tot medio 2023 in de Grolsch Veste, dat door de club zelfs nog met een jaar verlengd kan worden. Daar is hij zich van bewust. "Het is allemaal nog ver weg en ik zit ook goed bij FC Twente, waar ik nog een lang contract heb."

Niet alleen Feyenoord heeft interesse getoond in de verdediger. Ook de Indonesische voetbalbond stuurde al een brief. "Het is nog even afwachten wat ik ermee ga doen. We gaan nog niet te snel keuzes maken, maar er is wel belangstelling geweest. We zoeken nu uit hoe en wat. Ik ben nog jong, maar heb wel een band met het land."