'Twente-revelatie voerde al een oriënterend transfergesprek met Feyenoord'

'Twente-revelatie voerde al een oriënterend transfergesprek met Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 12:27do 02-12-2021 om 12:27

Laatste update: donderdag 2 december 2021 om 12:34do 02-12-2021 om 12:34

Mees Hilgers staat op een scoutinglijstje van Feyenoord. De Stadionclub heeft volgens Feyenoord Transfermarkt zelfs al oriënterend met de verdediger van FC Twente gesproken. 

Er is sprake van een Rotterdamse 'schaduwlijst' en daar zou de twintigjarige Hilgers ook op staan. De verdediger van FC Twente maakt dit seizoen indruk in de Grolsch Veste en dat is Feyenoord opgevallen. Er zou, zo schrijft FTM, recent een 'oriënterend gesprek' zijn gevoerd tussen club en speler. Wat de uitkomst van dat gesprek is, is onduidelijk.

Hilgers debuteerde vorig seizoen voor Twente en kwam toen in totaal tot 24 speelminuten, maar is dit seizoen doorgebroken onder Ron Jans. De trainer stelde de rechtsbenige verdediger al elf keer op en liet hem twee keer invallen. In die dertien wedstrijden kwam de Amersfoorter één keer tot scoren. Onlangs speelde Hilgers met Twente tegen Feyenoord en hield hij de Stadionclub op 0-0.

Of Feyenoord de financiële middelen heeft om Hilgers los te weken in Enschede, is echter nog maar de vraag. De verdediger ligt tot medio 2023 vast en daarnaast heeft de club een optie om die verbintenis met een jaar te verlengen. Dat zou betekenen dat technisch directeur Frank Arnesen met een flinke transfersom over de brug moet komen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws