'Talentvol drietal mag van Ten Hag aan Ajax-hoofdmacht ruiken tijdens bekerduel'

'Talentvol drietal mag van Ten Hag aan Ajax-hoofdmacht ruiken tijdens bekerduel'

Erik ten Hag haalt een aantal Ajax-talenten bij zijn selectie voor het bekerduel met BVV Barendrecht, weet Ajax Showtime. Naci Ünüvar, Youri Regeer en Amourricho van Axel Dongen zullen woensdagavond onderdeel uitmaken van het eerste elftal van de Amsterdammers.

Het drietal speelde bij elkaar één wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax: alleen Ünüvar maakte zijn debuut al, tegen de amateurs van SV Spakenburg in 2020. Dit seizoen is de achttienjarige creatieveling samen met Regeer een vaste waarde in Jong Ajax. Ten Hag geeft de twee woensdagavond dus de kans om aan Ajax 1 te ruiken.

Datzelfde geldt voor Van Axel Dongen, die dit seizoen twee keer in de basis stond bij Jong Ajax. De zeventienjarige creatieveling kwam in deze voetbaljaargang ook een aantal keer uit voor Ajax O18.

Ajax en Barendrecht trappen woensdagavond om 21.00 uur af in een lege Johan Cruijff Arena. Rond 19.45 uur wordt duidelijk welke elf namen Ten Hag het veld in zal sturen. Het lijkt waarschijnlijk dat de oefenmeester een aantal wijzigingen door zal voeren, met het oog op De Klassieker van zondag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s