'Veel irritatie' bij uitgeschakeld Feyenoord: 'Ik had moeten blijven staan'

'Veel irritatie' bij uitgeschakeld Feyenoord: 'Ik had moeten blijven staan'

15-12-2021 21:20
109

De irritaties zijn groot bij Feyenoord, dat al voor de jaarwisseling klaar is in de KNVB Beker. Justin Bijlow baalt als een stekker van de nederlaag tegen FC Twente.

Feyenoord maakte dezelfde fouten als afgelopen zondag tegen FC Groningen (1-1), aldus Bijlow. "We geven weer weinig weg, maar zij krijgen twee momenten en scoren meteen. Hun keeper (Lars Unnerstall, red.) had weer een goede avond tegen ons, net als de vorige keer."

De doelman van Feyenoord baalt als een stekker. "Het zorgt voor veel irritatie. We domineren, krijgen de meeste kansen, maar slagen er weer niet in om te winnen."

Zelf speelde Bijlow een negatieve hoofdrol bij de gelijkmaker: hij kwam te ver uit zijn doel, was uit positie en zag Giovanni Troupée profiteren. "Ik probeerde de bal weg te schieten, maar de tegenstander was iets eerder. Ik had gewoon moeten blijven staan."

"We mogen balen en vanavond is het k*t, maar vanaf morgen moet de knop om naar aankomende zondag", doelt Bijlow op de Klassieker tegen Ajax. "Dat is een belangrijke wedstrijd."