Fraser ontploft in Sparta-kleedkamer: Meer dan ik tot nu toe ooit heb gehad

Fraser ontploft in Sparta-kleedkamer: "Meer dan ik tot nu toe ooit heb gehad"

19-12-2021 11:54
14

Sparta knokte zich zaterdagavond naar een verdienstelijk punt tegen Vitesse, maar daar zag het na 45 minuten niet naar uit. De Kasteelclub stond bij rust op een ogenschijnlijk kansloze 0-2 achterstand en trainer Henk Fraser liet zich gaan in de kleedkamer.

Fraser wisselde bij rust drie spelers, na een ouderwetse donderspeech. "In de eerste helft was het zielloos, totaal geen geloof. Daar kan ik me wel over opvreten", aldus de Sparta-trainer in gesprek met ESPN. "Ik heb bij al mijn clubs wel een momentje waar dat naar buiten kwam, want de aard van het beestje verandert niet, zo simpel is het. Maar vandaag (zaterdag, red.) was het wel wat meer dan ik tot nu toe ooit heb gehad."

Fraser hekelde de eerste helft die zijn ploeg op de eerste mat legde. "Als het slecht is doordat je er niet bij bent... In de eerste helft was er één, Sven Mijnans (die na rust ook twee keer zou scoren, red.)." De trainer stak de hand echter ook in eigen boezem. "Als ik terugkijk, denk ik: ik had een gedeelte van de rust voor de wedstrijd moeten doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie