'Weet van Bogarde dat hij veel met Schuurs bezig is en hem echt een topper vindt'

'Weet van Bogarde dat hij veel met Schuurs bezig is en hem echt een topper vindt'

20-12-2021 08:20
60

Perr Schuurs was één van de lichtpuntjes tijdens een verder weinig verheffende editie van Feyenoord-Ajax: door het afhaken van Noussair Mazraoui kwam er uiteindelijk centraal achterin een plekje vrij voor de Limburger, die zijn kans met beide handen aangreep. Ook Telegraaf-rapporteur Regi Blinker was onder de indruk van Schuurs.

De man uit Nieuwstadt bleef verdedigend op de been én onderscheidde zich aan de bal, stelde Blinker vast. 'Hij was één van de weinigen die zijn niveau haalde. Hij heeft oog voor de diepte, met splijtende passes of naar de zijkant. Op een volwassen manier heeft hij ook veel duels gewonnen', vat de drievoudig Oranje-international samen.

De lessen van Ajax-assistent en voormalig topverdediger Winston Bogarde lijken dan ook hun vruchten af te werpen: de gewezen linksback van onder meer Ajax, FC Barcelona en Chelsea besteedt bij Ajax veel persoonlijke aandacht aan Schuurs. 'Ik weet van Winston Bogarde dat hij veel met Schuurs bezig is en hem echt óók een topper vindt', aldus Blinker. 'Dat liet-ie tegen Feyenoord zien.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie