'Oud-Ajacied Kristensen moet concurrentie aangaan met Karsdorp in Rome'

'Oud-Ajacied Kristensen moet concurrentie aangaan met Karsdorp in Rome'

22-12-2021 13:56
37

AS Roma heeft zijn zinnen gezet op Rasmus Kristensen, meldt de lokale krant Il Tempo. De oud-Ajacied moet bij I Giallorossi de concurrentie aangaan met onder meer Rick Karsdorp.

Ajax nam Kristensen begin 2018 over van FC Midtjylland, maar de 24-jarige rechtsback wist in de Johan Cruijff Arena nooit een basisplaats te veroveren. Anderhalf jaar later maakte hij daarom de overstap naar Red Bull Salzburg, waar de Deen wel een vaste waarde is. Dit seizoen was hij in zeventien competitieduels zelfs goed voor zes goals en vier assists.

Met zijn goede prestaties is Kristensen op de radar verschenen bij AS Roma, schrijft het Romeinse Il Tempo. Trainer José Mourinho richtte de pijlen in eerste instantie op landgenoot Diogo Dalot, maar die wil Manchester United niet verruilen voor het Stadio Olimpico.

Roma zou Kristensen in eerste instantie het liefst willen huren, maar daar ziet Red Bull Salzburg geen brood in. Wel heeft de vleugelverdediger een transferclausule van tien miljoen euro. Als Kristensen komt, moet Bryan Reynolds de Italiaanse hoofdstad verlaten. Hij zou in de belangstelling staan van Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie