Vitesse haalt huurling half jaar eerder dan gepland terug van FC Eindhoven

Vitesse haalt huurling half jaar eerder dan gepland terug van FC Eindhoven

22-12-2021 19:26
2

Vitesse haalt Enrico Hernández een half jaar eerder dan vooraf gepland terug van FC Eindhoven, maken de Arnhemmers woensdagavond bekend. De international van El Salvador speelde op huurbasis aan de Aalsterweg, maar keert per 1 januari terug in Arnhem.

Vitesse maakt gebruik van de mogelijkheid om de huurperiode van Hernández voortijdig te beëindigen, bevestigt de club. De twintigjarige middenvelder scoorde in augustus en september meteen drie keer voor FC EIndhoven, maar kwam daarna minder aan spelen toe, geeft Vitesse ook aan. De Arnhemmers laten in het midden waarom ze Hernández precies vervroegd terug halen, maar vermoedelijk is zijn gebrekkige speeltijd de belangrijkste reden.

De Gelderlander wijst op de interlandverplichtingen van Hernández, die in september voor El Salvador debuteerde en vervolgens ook in oktober en november voor zijn land uitkwam. Hij kwam echter steeds met een jetlag terug in Eindhoven en kon daardoor niet zijn niveau van de eerste weken van dit seizoen vasthouden.