Derde poging Ajax: 'Bergwijn wil horen: clubs zijn eruit, dit kun je verdienen'

Derde poging Ajax: 'Bergwijn wil horen: clubs zijn eruit, dit kun je verdienen'

24-12-2021 20:45
221

Ajax is nog steeds bezig met Steven Bergwijn, maar het is nog lang niet zeker of de Oranje-international ook overkomt van Tottenham Hotspur. De Amsterdammers betalen mogelijk de tol voor hun afwachtende houding in een eerder stadium, weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

Ajax wilde Bergwijn in zijn PSV-tijd al hebben, informeerde voor dit seizoen nog eens en heeft zich onlangs opnieuw bij Spurs gemeld. "Ajax heeft twee keer niet doorgepakt", aldus Verweij in de Voetbalpodcast van zijn werkgever De Telegraaf. "Of Bergwijn naar Ajax komt, hangt heel erg van Ajax af. Bergwijn wil nu horen: Ajax is eruit met Spurs, dit kun je verdienen en je kunt komen. Dán wil hij erover nadenken. Of hij dan ook ja zegt? Waarschijnlijk wel."

Er zijn echter meer kapers op de kust. Verweij bevestigt dat ook Sevilla in de markt is, zoals in Engeland al werd gemeld. "Het is nu alleen niet meer zo dat hij blijft wachten op Ajax", vertelt de Ajax-watcher. Spurs lijkt in ieder geval wel mee te willen werken. "Zij zijn heel erg op zoek naar een verdediger en ze moeten spelers verkopen om te kunnen kopen."