Pasveer droomt: 'Ik zou het geweldig vinden, maar je hoort het me niet roepen'

Pasveer droomt: 'Ik zou het geweldig vinden, maar je hoort het me niet roepen'

26-12-2021 14:29
32

Remko Pasveer denkt stiekem nog aan het WK van 2022 in Qatar. De keeper van Ajax zal nooit zeggen dat hij bij de Oranje-selectie gehaald zou moeten worden, maar weet wel dat het door zijn goede spel in Amsterdam een optie is.

Na zijn komst was de scepsis rond Pasveer groot. Fans van Ajax zagen het niet in hem zitten, maar met name na de Champions League-thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund keerde het tij en dus hoopt de 38-jarige goalie dat er nog meer in het vat zit. "Ik wil met deze club nog veel mooie momenten beleven", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Daarom kijk ik uit naar de tweede seizoenshelft."

Als de doelman uit Twente daarin goed presteert, zou hij weer in beeld kunnen komen voor Oranje. Pasveer weet wat hij dan moet doen. "De taak is om in de Eredivisie, de beker en de Champions League het maximale te halen. En ik hoop dat dan zo lang mogelijk door te trekken."

Wellicht volgt er dan een belletje vanuit Zeist van Louis van Gaal. Het WK van 2022 in Qatar is en blijft namelijk een mogelijkheid voor de Ajax-keeper. "Ik begrijp de bondscoach wel als met een jonge doelman ook vast naar de toekomst wil kijken. Ik zou het geweldig vinden, maar je hoort mij nooit roepen dat ik erbij hoor. Wat heb ik te vinden? Als de telefoon gaat, nemen we op. Zo niet, niet. Ook prima."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie