'Real staat open voor aanbiedingen voor Hazard, Bale en Isco zijn al overbodig'

'Real staat open voor aanbiedingen voor Hazard, Bale en Isco zijn al overbodig'

27-12-2021 09:34
17

Real Madrid is niet van plan om zich in januari op de transfermarkt te melden. De Spaanse grootmacht staat echter wel open voor het vertrek van enkele spelers, meldt Marca.

De rol van Gareth Bale en Isco is uitgespeeld in het Estadio Santiago Bernabéu. Zij mogen in januari uitzien naar een nieuwe club, net als Marcelo. De aanvaller uit Wales, de Spaanse spelmaker en de Braziliaanse vleugelverdediger hebben een aflopend contract, waardoor zij aan het einde van het seizoen sowieso vertrekken bij Real Madrid. Bale, Isco en Marcelo waren een belangrijk onderdeel van het Real dat vier keer de Champions League won, maar hun invloed is sindsdien afgenomen.

Wedden

Meer odds

Mariano Díaz, Luka Jovic en Eden Hazard komen nog wel voor in de plannen van trainer Carlo Ancelotti, maar de Koninklijke staat open voor aanbiedingen van andere clubs, weet Marca. Ook voor hen is een basisplaats ver weg.

Real Madrid verwacht zijn kruit zelf droog te houden deze winter. De Primera División-koploper heeft wel grote plannen voor komende zomer. Kylian Mbappé moet transfervrij overkomen van Paris Saint-Germain. Ook Antonio Rüdiger lijkt de overstap te maken naar de Madrilenen, zodra zijn contract bij Chelsea is afgelopen.