'Manchester United krijgt eerste voorstel binnen voor Van Gaal-aankoop Martial'

'Manchester United krijgt eerste voorstel binnen voor Van Gaal-aankoop Martial'

28-12-2021 12:29
5

Sevilla heeft zich bij Manchester United gemeld voor Anthony Martial. De club wil de Fransman tot het einde van het seizoen huren.

Volgens Sky Sports denkt Manchester United momenteel na over een aanbod van Sevilla. Manager Ralf Rangnick onthulde onlangs al dat Martial het na zeven jaar tijd vindt om ergens anders heen te gaan. De club is bereid om mee te werken, maar wel tegen het juiste aanbod. Sevilla heeft een huurvoorstel gedaan zonder optie tot koop en wacht op het antwoord van Manchester United. Martial wil zelf graag naar Spanje.

Wedden

Meer odds

Martial was in 2015 een aankoop van Louis van Gaal bij Manchester United. De club betaalde een vast bedrag van dertig miljoen euro voor hem aan AS Monaco en dat kon door bonussen oplopen tot 65 miljoen euro.

Martial zal niet de boeken in gaan als beste aankoop ooit, maar heeft sportief wel degelijk zijn waarde gehad voor Manchester United. In het seizoen 2019/2020 scoorde hij zeventien keer in 32 wedstrijden en het seizoen daarvoor tien keer in 27 wedstrijden.