TyC Sports: 'beste speler van Zuid-Amerika' hard op weg naar Manchester United

TyC Sports: 'beste speler van Zuid-Amerika' hard op weg naar Manchester United

1 January - 21:41
64

Julian Álvarez, volgens velen de beste voetballer van Zuid-Amerika op dit moment, lijkt op weg naar Manchester United. De aanvaller van River Plate wordt door het Argentijnse TyC Sports gelinkt aan de Engelse topclub.

Álvarez werd deze week nog verkozen tot beste speler van Zuid-Amerika door El País. De 21-jarige speler kan voor een bedrag van twintig miljoen euro vertrekken, aangezien dat is vastgelegd in zijn contract. In 2021 beleefde Álvarez zijn doorbraak. Hij maakte in 21 wedstrijden 18 doelpunten. Daarnaast gaf hij 6 assists. Hij scoorde ook twee keer in de finale van de Trofeo de Campeones tegen Colon Santa (0-4 overwinning).

Naast Manchester United worden ook Atlético Madrid, Bayern München, Juventus, AC Milan en Ajax in het geruchtencircuit gelinkt aan Álvarez. TyC Sports meldt echter dat United op pole position ligt. De zaakwaarnemer van Álvarez is in Engeland om een transfer te bespreken. United wil graag een aanvaller aan de selectie toevoegen, nu Edinson Cavani en Anthony Martial op weg lijken naar de uitgang.

Álvarez ging in zijn jeugd al op proef bij Real Madrid, maar bleef uiteindelijk bij River Plate. Inmiddels heeft de aanvaller 96 wedstrijden gespeeld voor de Argentijnse club (36 doelpunten en 25 assists). Hij kwam vijf keer in actie voor Argentinië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s