Willy en René van de Kerkhof over titelkansen PSV: 'Groot verschil met Ajax'

Willy en René van de Kerkhof over titelkansen PSV: 'Groot verschil met Ajax'

02-01-2022 09:40
112

René en Willy van de Kerkhof verwachten in de tweede seizoenshelft veel van PSV. René stelt dat de Eindhovenaren minstens de halve finales van de Conference League moeten halen, terwijl Willy denkt dat PSV de Eredivisie-titel gaat grijpen.

René van de Kerkhof baalt van het feit dat PSV is uitgeschakeld in de Europa League en legt de lat daarom hoog in de tweede seizoenshelft. PSV moet de halve finales van de Conference League halen, zo stelt René. "Anders hebben ze het slecht gedaan", laat hij weten in gesprek met Omroep Brabant.

In de Eredivisie gaat het de Eindhovenaren voorspoedig. De club begint als nummer één aan de tweede helft van het seizoen. "Verdiend of niet maakt niet uit, maar we staan bovenaan. Het geeft een goed gevoel als je op trainingskamp gaat voor de tweede seizoenshelft. Het is ook te danken aan de miskleunen van Ajax", zo stellen de gebroeders gezamenlijk.

Over de titelkansen zijn ze het echter niet eens. "PSV wordt kampioen voor Ajax", zo denkt Willy. René denkt hier anders over. "PSV heeft geen ploeg om kampioen te worden. Ze kunnen tegenstanders niet hun wil opleggen. Dat is een groot verschil met Ajax."