Bazoer bevestigt gesprekken met PSV: Ik ga er niet omheen draaien

Bazoer bevestigt gesprekken met PSV: "Ik ga er niet omheen draaien"

04-01-2022 15:30 Laatste update: 15:36
210

Een transfer naar zijn oude club PSV is inderdaad een optie voor Riechedly Bazoer. De 25-jarige Utrechter bevestigt dat hij misschien zelfs deze maand al over kan komen van Vitesse

Het nieuws verscheen dinsdagochtend in het Eindhovens Dagblad, Bazoer doet niet geheimzinnig. "Ik ga er niet omheen draaien", laat hij weten aan Omroep Gelderland. "Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met de technisch directeur van PSV (John de Jong, red.) gesproken. We hebben met elkaar van gedachten gewisseld. Het was een goed gesprek. Zowel in de zomer als nu in de winterperiode is het een optie."

Bazoer speelde al in de jeugd van PSV, verhuisde toen naar Ajax, maar zou jaren na die pikante transfer dus terug kunnen keren. "Ik woon zelf nog altijd in Eindhoven, ken daar ook nog steeds veel mensen van de club. Ik heb de ambitieuze plannen inderdaad ook meegekregen. We gaan het zien. Alles moet wel kloppen."

Bij PSV staat alles vooralsnog in het teken van de naderende transfer van Joey Veerman, maar de Eindhovenaren bleken dus ook met Bazoer bezig te zijn. "Ik was ook wel verrast toen ik het in de media zag. Je probeert het stil te houden, maar dat is moeilijk. Na dit gesprek met jullie ga ik direct mijn broer bellen, die ook mijn zaakwaarnemer is. Dan hoor ik wel wat de stand van zaken is", besluit hij.