Wilde verhalen over 'spoorloze' Redan, PEC Zwolle schept duidelijkheid

Wilde verhalen over 'spoorloze' Redan, PEC Zwolle schept duidelijkheid

06-01-2022 10:40 Laatste update: 10:52
33

Daishawn Redan is op de weg terug bij PEC Zwolle. Er gaan momenteel meerdere verhalen rond over de aanvaller, die na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-0) niet meer in actie kwam voor de club. PEC schept nu duidelijkheid: Redan is geblesseerd.

PEC huurt Redan een seizoen van Hertha BSC, maar sportief maakt hij nog weinig indruk. In het duel met RKC eiste hij de hoofdrol op door een strafschop huizenhoog over te schieten en sindsdien is het stil. Redan zou geblesseerd zijn, maar een ander verhaal is dat hij na de wedstrijd tegen RKC niet meer rond het stadion gesignaleerd is en in de winterstop weg wil. De afwezigheid van Redan roept dus veel vragen op. Het fanaccount ForzaPECZwolle gebruikte gekscherend de #waarisredan.

PEC-directeur Marcel Boudesteyn zegt dat een blessure de reden van Redans afwezigheid is. In verband met privacy doen clubs nooit mededelingen over de aard van de blessure. "Maar hij is dus geblesseerd en op de weg terug. We hebben goede hoop dat hij snel weer aan kan sluiten", laat hij weten aan VoetbalPrimeur.

Redan keert na het seizoen weer terug naar Hertha, dat hem nog tot 2024 onder contract heeft staan.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie