VI hoort naam Mohamed Ihattaren vallen in Utrecht en sluit transfer niet uit

VI hoort naam Mohamed Ihattaren vallen in Utrecht en sluit transfer niet uit

Gepubliceerd: donderdag 6 januari 2022 om 14:35do 06-01-2022 om 14:35

Mohamed Ihattaren zou na zijn geruchtmakende verdwijning bij Sampdoria zomaar eens op kunnen duiken bij FC Utrecht, meldt Voetbal International. Een tijdelijke transfer naar een Eredivisie-clubs is 'plotseling niet meer uitgesloten' en de naam van Ihattaren is al vaker gevallen in zijn geboortestad, meldt het medium.

Ihattaren verkaste vlak voor de zomerse transferdeadline naar Juventus, werd direct verhuurd aan Sampdoria, zat één keer op de bank in de Serie A en verdween daarna van de radar. In de laatste maanden van het vorige jaar ruilde hij zaakwaarnemer Mino Raiola in voor Ali Dursun en trainde hij voor zichzelf in Nederland.

Bij Sampdoria zal de spelmaker niet terugkeren, maar waarschijnlijk zal Juventus een andere tijdelijke bestemming voor hem zoeken. Volgens VI zou dat zomaar FC Utrecht kunnen zijn. 'Een mogelijke verhuur aan een Nederlandse club is dan plotseling niet meer uitgesloten. En dan valt bij de geboren Utrechter al snel de naam van de plaatselijke FC. Mensen binnen en rondom de club bezweerden begin deze week dat er (nog) niks speelt. Dat kan snel gaan bij Ihattaren', schrijft het medium. 'Het zou – los van zijn gebrek aan speelminuten in de laatste maanden – wel degelijk een buitenkansje kunnen zijn.'

Ihattaren speelde in de jeugd bij SV Houten, voordat hij werd gescout door PSV. In oktober 2019 speelde hij zijn vooralsnog laatste wedstrijd in De Galgenwaard, als speler van PSV welteverstaan. Zijn vader was toen net overleden en de Utrechtse aanhang stak de zichtbaar ontroerde linkspoot een hart onder de riem.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws