Telstar productief: Randy Wolters tekent in Velsen, Jonker hoopt ook op Goossens

Telstar productief: Randy Wolters tekent in Velsen, Jonker hoopt ook op Goossens

06-01-2022 16:57
11

Telstar is bijzonder slagvaardig op de winterse transfermarkt. De Keuken Kampioen Divisie-club gaat zich versterken met Randy Wolters en Stanley Akoy. Daarnaast hopen de Witte Leeuwen op de komst van John Goossens.

Wolters trainde al enige tijd mee met de selectie van trainer Andries Jonker. Hij hoopte na zijn vertrek bij het Griekse AO Xanthi op een nieuw buitenlands avontuur, maar gaat nu toch in op de avances van Telstar. "Ik vond het tof dat ik hier kon aansluiten", zegt de 31-jarige linksbuiten tegen het Noordhollands Dagblad. "Er zijn zeker wat buitenlandse clubs langsgekomen maar corona heeft het niet makkelijker gemaakt. Nu ben ik hier en wil ik belangrijk zijn voor het team."

Wolters is tevreden met Telstar. "Ik ben blij hier te zijn. Het is een kleine club, we doen het met elkaar. Dat heeft ook wel wat. Het is ook fijn om weer in Leiden te wonen met mijn vrouw. We verwachten volgende week ons tweede kind. Dat soort dingen helpen ook mee", aldus de oud-speler van NEC, Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en het Schotse Dundee.

Volgens het NHD sluit Stanley Akoy aan als amateur. Hij speelde eerder bij SC Cambuur, maar kampte met een zware kruisbandblessure. De middenvelder werd door coach Henk de Jong van de Leeuwarders getipt in Velsen.

Daarnaast traint John Goossens de komende dagen mee met Telstar. De eerstedivisionist hoopt hem te strikken, nadat de ervaren middenvelder afgelopen week zijn contract bij ADO Den Haag ontbond.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie