Feyenoord heeft weer coronanieuws: Rotterdammers zetten streep door oefenduel

Feyenoord heeft weer coronanieuws: Rotterdammers zetten streep door oefenduel

06-01-2022 18:22 Laatste update: 18:35
77

Feyenoord gaat het oefenduel met Club Brugge tóch niet spelen. Dat melden de Rotterdammers donderdagavond. Feyenoord zette al een streep door zijn trainingskamp in Spanje vanwege coronagevallen, maar de club wilde aanvankelijk later nog op het vliegtuig stappen voor de wedstrijd tegen de Belgische kampioen.

Deze week werd bekend dat spelers van Feyenoord besmet zijn met het coronavirus. De Stadionclub reageerde daar direct op door het trainingskamp in Marbella niet door te laten gaan. Feyenoord wilde echter wel op en neer vliegen naar Spanje voor het oefenduel met Club Brugge, maar door dat plan gaat nu ook een streep.

Dat heeft alles te maken met het feit dat er nog meer clubs in Marbella kampen met een corona-uitbraak. De nummer drie van de Eredivisie vindt het daarnaast niet verantwoord om af te reizen vanwege de hoge besmettingcijfers in heel Nederland.

Om die redenen zal de ploeg van Arne Slot zich in Nederland zal voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Het is nog niet bekend of Feyenoord op zoek gaat naar een nieuwe oefentegenstander.