Transfer in stroomversnelling: Tannane op weg naar uitgang bij Vitesse

Transfer in stroomversnelling: Tannane op weg naar uitgang bij Vitesse

07-01-2022 15:55 Laatste update: 16:05
53

Nieuws uit Arnhem: Oussama Tannane is hard op weg naar de uitgang bij Vitesse. De Marokkaan vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar het Turkse Göztepe.

Via de Gelderlander werd donderdag duidelijk dat Tannane in de belangstelling staat van Göztepe. De deal is inmiddels in een vergevorderd stadium. Tannane is momenteel in Turkije, waar hij gesprekken voerde met de leiding van Göztepe. 

Tannane had bij Vitesse nog een contract tot het einde van het seizoen. Slechts wat formaliteiten en een medische keuring staan een transfer in de weg, de verwachting is dat dat wel goedkomt. Tannane kan in Turkije een contract tekenen tot het einde van het seizoen.

Een vertrek van Tannane was simpelweg het beste voor beide partijen. De spelmaker had sportief absoluut zijn meerwaarde, maar kreeg het bij Vitesse aan de stok met trainer Thomas Letsch en werd teruggezet naar het beloftenelftal. Daar hield hij zijn conditie op peil. 

Tannane tekende in de zomer van 2019 bij Vitesse. Hij wilde afgelopen zomer al vertrekken, maar zover kwam het toen niet.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)