Mourinho deelt ook tik uit aan AC Milan: 'Boden me drie jaar geleden baan aan'

Mourinho deelt ook tik uit aan AC Milan: 'Boden me drie jaar geleden baan aan'

06-01-2022 23:16
26

José Mourinho heeft na de 3-1 nederlaag op bezoek niet alleen uitgehaald naar zijn eigen spelersgroep en de scheidsrechter, maar ook naar tegenstander AC Milan. De Portugees onthult dat hij drie jaar geleden voor I Rossoneri had kunnen tekenen, maar hij is blij dat hij dat niet gedaan heeft.

Roma verloor donderdagavond met 3-1 van Milan en zag hoe Rick Karsdorp en Gianluca Mancini van het veld werden gestuurd. Mourinho hekelde het spel van zijn eigen ploeg en het optreden van scheidsrechter Daniele Chiffi, maar ook Milan lag onder vuur. "Ik kreeg drie jaar geleden de Milan-baan aangeboden. Daar heb ik drie dagen over nagedacht, maar ik ben zo blij dat ik die beslissing heb genomen" zo doelt Mourinho tijdens de persconferentie op het afwijzen van de club uit Milaan.

De Roma-trainer werd uitgejouwd door het aanwezige Milan-publiek. "Ik ben een professional, er is wat ruimte voor emotie. Ik geef alles voor Roma. Als ik bekijk wat er vandaag gebeurd is, dan ben ik wel twee keer zo blij over mijn beslissing", zo sluit hij af.