VI meldt PSV-interesse in Doekhi, ED komt al snel met nuance

VI meldt PSV-interesse in Doekhi, ED komt al snel met nuance

07-01-2022 18:44
89

PSV heeft zich gemeld voor Danilho Doekhi, meldt Voetbal International. De Eindhovenaren kijken na de blessure van André Ramalho rond op de transfermarkt en zien Doekhi als een interessante optie. Het Eindhovens Dagblad komt echter met een nuance.

Afgelopen zomer stond Doekhi al op de radar van PSV. Van een transfer kwam het toen echter niet. Eerder op vrijdag linkte De Telegraaf de captain van Vitesse al aan PSV. Nu meldt VI dat de koploper van de Eredivisie ook heeft geïnformeerd naar Doekhi. Doordat de 23-jarige stopper na dit seizoen transfervrij is, wil PSV 'kijken wat er mogelijk is'. De Brabanders spraken echter nog niet concreet met Vitesse over een transfer. Van een officieel bod is dus ook geen sprake.

Het Eindhovens Dagblad laat na de berichtgeving van VI een iets ander geluid horen. Volgens clubwatcher Rik Elfrink is Doekhi - net als Bazoer - niet als eerste optie in beeld bij PSV deze winter. Elfrink sluit niet uit dat PSV heeft geïnformeerd naar de Vitesse-stopper. Op wie de Eredivisie-koploper zijn pijlen eerste richt, wordt niet duidelijk.

Doekhi is dit seizoen een belangrijke schakel bij Vitesse. De wedstrijden waarin hij niet speelde, stond hij noodgedwongen aan de kant vanwege schorsingen of blessures. Rangers FC heeft Doekhi ook op de korrel.