'Onderhandelingen over Diallo lopen stuk: Feyenoord zit in de wachtkamer'

'Onderhandelingen over Diallo lopen stuk: Feyenoord zit in de wachtkamer'

9 januari - 11:28
49

Amad Diallo gaat toch niet op huurbasis aan de slag bij Birmingham City. De onderhandelingen tussen de Championship-club en Manchester United zijn stukgelopen, zo meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert zit Feyenoord in de wachtkamer.

Manchester United wil de negentienjarige Ivoriaan graag verhuren in de tweede seizoenshelft, zodat hij ervaring kan opdoen. Birmingham zag het wel zitten om hem een kans te bieden, maar werd het niet eens over de voorwaarden. Volgens Romano staat het wel vast dat Diallo deze maand alsnog op huurbasis vertrekt bij de Premier League-grootmacht.

De Italiaanse transferexpert meldt dat er nog vier voorstellen op tafel liggen. Eén daarvan is van Feyenoord, maar de kans dat Diallo naar Rotterdam komt lijkt klein. De vleugelaanvaller heeft zelf een voorkeur voor een Britse club.

Afgelopen zomer was Diallo wel hard op weg naar De Kuip, maar hij liep vlak voor de bekendmaking van de deal een blessure op. Hierdoor zag Feyenoord zich genoodzaakt om door te schakelen naar Reiss Nelson, die voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van Arsenal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s