Ihattaren-geruchten wakkeren aan: ook La Gazzetta laat naam van FC Utrecht vallen

Ihattaren-geruchten wakkeren aan: ook La Gazzetta laat naam van FC Utrecht vallen

09-01-2022 18:18 Laatste update: 18:41
115

De geruchten over een Eredivisie-rentree van Mohamed Ihattaren worden steeds hardnekkiger. In navolging van Voetbal International heeft ook La Gazzetta dello Sport melding gemaakt van een mogelijke transfer naar FC Utrecht, de club uit zijn geboortestad.

Ihattaren vertrok vlak voor de transferdeadline naar Juventus en werd direct bij Sampdoria gestald, maar bleek na één reservebeurt spoorloos te zijn verdwenen. De bij PSV opgeleide linkspoot bleek op een gegeven moment in Nederland voor zichzelf te trainen: volgens La Gazzetta gaat hij deze maand ook formeel uit Italië vertrekken en ligt een terugkeer op de Nederlandse velden voor de hand. 

Voetbal International wist eerder deze week te melden dat de naam van Ihattaren in en om de Galgenwaard is gevallen, ook de roze sportkrant laat de naam van FC Utrecht nadrukkelijk vallen. Ihattaren gaat in elk geval alle opties met zijn nieuwe belangenbehartigers – hij verruilde Mino Raiola onlangs voor Ali Dursun – afwegen, maar een terugkeer naar Nederland lijkt op voorhand de meest waarschijnlijke optie, schrijft La Gazzetta.

Op dit moment lijkt er niets concreets te spelen tussen Ihattaren en Utrecht.