Perez: 'Ik vind het niet zo'n goede speler, weet niet of Ajax echt iets opschiet'

Perez: 'Ik vind het niet zo'n goede speler, weet niet of Ajax echt iets opschiet'

Gepubliceerd: woensdag 12 januari 2022 om 07:32wo 12-01-2022 om 07:32

Kenneth Perez heeft zijn bedenkingen bij een mogelijke transfer van Steven Bergwijn naar Ajax. De analist van ESPN is niet overtuigd van de kwaliteiten van de 24-jarige Nederlandse vleugelaanvaller van Tottenham Hotspur.

"Ik vind het niet zo'n heel goede speler", zegt Perez bij Voetbalpraat. "Ik weet niet of Ajax er echt iets mee opschiet. De posities waar hij kan spelen zijn ook min of meer al bezet. Wat zit er voor hem in om die stap te maken? Als je als speler een bijrol hebt gehad bij Tottenham, wat gezien zijn kwaliteiten wel begrijpelijk is, dan wil je bij je volgende club toch een grotere rol proberen te vertolken? Misschien is het voor later, want Antony wordt misschien wel verkocht, maar Bergwijn is wel een heel andere speler."

Als presentator Pascal Kamperman vraagt of Ajax 25 à 30 miljoen euro moet willen betalen voor de Oranje-international, stelt Perez dat hij 'niet eens de helft' zou betalen. "Maar ik ben niet degene die daarover gaat bij Ajax. Ik zie hem niet als een speler die je heel veel verder brengt. Gelukkig voor Bergwijn denken ze daar bij Ajax anders over", aldus de Deen.

Het is de verwachting dat Ajax doorpakt voor Bergwijn nu David Neres op weg is naar Shakhtar Donetsk. Een eerste bod van achttien miljoen euro, werd door Spurs afgeslagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax tot het gaatje gaan voor Bergwijn?

(6366 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws