AD: vijftal was absent tijdens Feyenoord-PEC, Slot en Trauner wel terug

AD: vijftal was absent tijdens Feyenoord-PEC, Slot en Trauner wel terug

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 07:18do 13-01-2022 om 07:18

Arne Slot is op tijd 'fit' voor de start van de tweede seizoenshelft, meldt het Algemeen Dagblad donderdagochtend. De Feyenoord-trainer verbleef enige tijd in quarantaine, maar kan weer voor de groep staan, met de topper tegen Vitesse van zaterdagavond op komst.

Assistenten John de Wolf en Marino Pusic namen de afgelopen dagen de honneurs waar bij Feyenoord, dat een tumultueuze winterstop achter de rug heeft. De nummer drie van de Eredivisie moest zijn trainingskamp in het Spaanse Marbella annuleren wegens een aantal coronagevallen en verving zijn oefenwedstrijd tegen Club Brugge door een besloten ontmoeting met PEC Zwolle.

Twee dagen voor Vitesse-thuis is de selectie nog niet compleet. Het AD meldt dat Gernot Trauner de training heeft hervat, maar Cyriel Dessers, Marcos Senesi, Luis Sinisterra, João Teixeira en Ramon Hendriks waren er niet bij tegen PEC. Of dit vijftal zaterdag wel mee kan spelen, is nog afwachten. Riechedly Bazoer zal zaterdag hoogstwaarschijnlijk wel in De Kuip spelen, in het geel-zwart welteverstaan: Feyenoord zou al een akkoord met hem hebben, maar Vitesse wil de transfer niet voor het weekend rond maken.

Zaterdag wordt er om 20.00 uur afgetrapt in De Kuip. Feyenoord en Vitesse staan na achttien speelrondes derde en vierde, op zes punten van elkaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe eindigt Feyenoord-Vitesse?

(1129 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws