'Huuraanbieding voor Van de Beek is onderwerp van gesprek bij Newcastle'

'Huuraanbieding voor Van de Beek is onderwerp van gesprek bij Newcastle'

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 09:18do 13-01-2022 om 09:18

Donny van de Beek staat op het wensenlijstje van Newcastle United. Dat meldt The Telegraph. De beleidsbepalers van The Magpies overwegen om de middenvelder op huurbasis naar het noordoosten van Engeland te halen.

Er wordt intern gesproken over een huurdeal voor Van de Beek, laat de Engelse krant optekenen. Sinds Newcastle is overgenomen door een Saoedisch consortium, hoeft de club niet meer op de centjes te letten. Een ambitieuze huurtransfer behoort dus zeker tot de mogelijkheden van The Magpies.

Het zou ook zomaar kunnen dat de voormalig Ajacied zelf niet onwelwillend tegenover een tijdelijke overstap staat. Onder Ralf Rangnick, die al een tijdje de scepter zwaait op Old Trafford, krijgt hij maar weinig speeltijd en dat was al zo toen Ole Gunnar Solskjaer de baas was. Na het ontslag van de Noor hoopte Van de Beek op meer kansen, maar die kwamen er niet.

De middenvelder uit Nijkerkerveen stond pas vier keer in de basis bij United. In de Premier League mocht hij vooralsnog alleen maar invallen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws