Telegraaf en AD: geruchten over akkoord tussen Bazoer en Feyenoord kloppen niet

Telegraaf en AD: geruchten over akkoord tussen Bazoer en Feyenoord kloppen niet

13-01-2022 10:08
119

Feyenoord en Riechedly Bazoer hebben nog geen overeenstemming bereikt over een contract. Alle betrokken partijen ontkennen de geruchten die sinds woensdagavond de kop opsteken.

Tegenover De Telegraaf en het Algemeen Dagblad wordt verkondigd dat de transfer van Bazoer naar Rotterdam-Zuid moeizaam rond te krijgen is. Een akkoord tussen speler en club, dat eerder werd gemeld door Feyenoord Transfermarkt, wordt met klem ontkend door Feyenoord. "Was het maar zo", laat men weten aan het AD.

Wedden

Meer odds

Het kamp-Bazoer onderschrijft die lezing in gesprek met De Telegraaf. "Er is al veel gezegd en geschreven, maar dit is echt onzin", zegt broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer. "Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten."

De onderhandelingen tussen de twee clubs zouden ook moeizaam verlopen. Vitesse wil graag een bedrag van drie miljoen euro, terwijl de Stadionclub niet verder wil gaan dan twee miljoen. Thomas Letsch, de trainer van de Arnhemmers, wil Bazoer eigenlijk helemaal niet laten gaan.