PEC Zwolle neemt afscheid van zomeraanwinst en praat met Van der Werff

PEC Zwolle neemt afscheid van zomeraanwinst en praat met Van der Werff

Mark Pabai tekende in augustus 2021 een contract voor twee jaar bij PEC Zwolle, maar is nu al op weg naar de uitgang. De vleugelverdediger gaat naar alle waarschijnlijkheid naar SPAL in Italië. 

Pabai (21) werd afgelopen zomer aangetrokken, maar trainer Dick Schreuder, de opvolger van Art Langeler, heeft nu groen licht gegeven voor zijn vertrek. Technisch manager Mike Willems gaf Pabai afgelopen zomer nog een meerjarig contract en had hem graag willen behouden. SPAL, een club uit de Italiaanse Serie B, wordt waarschijnlijk zijn nieuwe club. De deal is op enkele formaliteiten na rond.

Pabai maakte afgelopen zomer de overstap van Utrecht naar PEC. In de Domstad speelde hij voor het beloftenelftal, een doorbraak in het eerste elftal bleef uit. Naast Pabai mag ook Leandro Fernandes (22) weg.

Van der Werff
PEC hoopt dat Maikel van der Werff het seizoen afmaakt in Zwolle. De verdediger traint al mee en wat Schreuder betreft blijft hij. PEC en Van der Werffs zaakwaarnemer Chiel Dekker zijn met elkaar in gesprek over een contract. Van der Werff hoopt uiteindelijk weer terug te keren in de Major League Soccer, waar hij al speelde voor FC Cincinnati.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s