Weer nieuws in keepersbestand FC Utrecht: huurdeal met MVV alweer beëindigd

Weer nieuws in keepersbestand FC Utrecht: huurdeal met MVV alweer beëindigd

14-01-2022 11:38
28

FC Utrecht haalt Thijmen Nijhuis vervroegd terug naar de Domstad. De doelman werd bij MVV gestald en zou daar tot het einde van het seizoen blijven, maar keert per direct terug bij zijn werkgever.

Nijhuis mocht het vorig seizoen onder John van den Brom even proberen als eerste keeper, belandde daarna op het tweede plan en mocht in De Geusselt wedstrijdervaring opdoen. Na 32 tegengoals in twaalf Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden raakte hij zijn vaste plek onder de lat kwijt, waarna FC Utrecht heeft besloten om weer op te nemen in de Jong-selectie. "Gelet op zijn ontwikkeling hebben wij in goed overleg met MVV Maastricht en Thijmen besloten dat het beter is als hij weer terugkeert naar Jong FC Utrecht", bevestigt technisch directeur Jordy Zuidam.

Mogelijk heeft het één en ander ook te maken met het aanstaande vertrek van Maarten Paes. De Nijmegenaar is zijn vaste stek ook kwijtgeraakt en is hard op weg naar het Amerikaanse FC Dallas. Fabian de Keijzer wordt na de winterstop de nieuwe man onder de lat bij het eerste.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie