Koeman krijgt trap na: 'Leek of hij me niet mocht, met hem verloor ik het plezier'

14 januari om 13:37

Álex Collado, deze winter door FC Barcelona verhuurd aan Granada, is geen fan van Ronald Koeman. De 22-jarige aanvaller speelde in mei 2019 en januari 2020 zijn enige twee wedstrijden voor de Barça-hoofdmacht tot dusver, maar kwam tijdens het tijdperk-Koeman niet aan de bak.

Koeman was tussen augustus 2020 en oktober 2021 de hoofdtrainer, Collado speelde zijn wedstrijden voor Barcelona B. Naar verluidt was hij ook dichtbij transfers naar Club Brugge en Sheffield United, die echter allebei niet van de grond kwamen. "Koeman heeft geen woord met mij gewisseld", vertelt hij aan Mundo Deportivo. "Onder hem raakte ik het plezier in de trainingen kwijt."

Collado vraagt zich af waarom hij geen kansen in het eerste elftal heeft gekregen. "Ik heb in mijn team laten zien dat ik het niveau aankon. Maar ik heb het idee dat hij me niet mocht, geen idee wat er is gebeurd."

Begin deze maand mocht Collado curieus genoeg minuten maken tegen FC Barcelona. Op zaterdag 8 januari viel hij twintig minuten voor tijd in namens Granada.