Téléfoot: opvallende ontwikkelingen in Parijs, PSG doet Mbappé nieuw voorstel

Téléfoot: opvallende ontwikkelingen in Parijs, PSG doet Mbappé nieuw voorstel

15-01-2022 08:26 Laatste update: 08:27
23

Opvallend nieuws uit Parijs: Paris Saint-Germain zou in gesprek zijn met Kylian Mbappé over een korte verlenging van zijn contract in de Franse hoofdstad. PSG hoopt dat de aanvaller zijn contract met één of twee seizoenen wil verlengen.

Het nieuws van Téléfoot komt niet volledig uit de lucht vallen, aangezien het doorgaans goed ingevoerde The Telegraph eerder al meldde dat Mbappé het uitstekend naar zijn zin heeft in Parijs en een contractverlenging niet op voorhand afwijst. Hij is in de Franse hoofdstad, ondanks de komst van Lionel Messi, de grote uitblinker. Een snelle beslissing hoeven we van Mbappé echter niet te verwachten: hij heeft aan PSG laten weten dat hij voor het einde van het seizoen geen beslissing neemt over zijn toekomst.

Er zijn desondanks meer kapers op de kust. Real Madrid hoopt Mbappé na dit seizoen transfervrij naar het Estadio Santiago Bernabéu te halen. De Koninklijke kan een contractaanbieding neerleggen bij de Franse aanvaller, maar die hanteert hetzelfde principe als bij de aanbieding van PSG: pas na dit seizoen gaat hij beslissen over zijn toekomst. Bij Real maakt men zich geen zorgen: de clubleiding is ervan overtuigd dat Mbappé voor een move naar Spanje gaat kiezen.

De beslissing van Mbappé om vooralsnog niets los te laten over zijn toekomst kan niet los gezien worden van de wedstrijd tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain in de knock-outfase van de Champions League. De twee grootmachten nemen het in de achtste finales van het miljardenbal tegen elkaar op.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie