KKD-smaakmaker ziet kansen: 'Feyenoord zit constant in mijn achterhoofd'

KKD-smaakmaker ziet kansen: 'Feyenoord zit constant in mijn achterhoofd'

15 januari - 18:20 Laatste update: 19:12
Keuken Kampioen Divisie 16 Reacties

Marouan Azarkan heeft een doorbraak bij Feyenoord nog allesbehalve uit zijn hoofd gezet. De aan Excelsior verhuurde aanvaller beleeft een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt volgend seizoen te schitteren bij de Stadionclub.

"Dat is wel het plan, daar werk ik naartoe", zegt Azarkan in gesprek met RTV Rijnmond. De behendige buitenspeler is eerder al uitgeleend aan NAC Breda, maar wil dolgraag in het eerste van Feyenoord spelen. "Ik heb regelmatig contact met spelers, staf en jeugdtrainers. Iedereen vindt dat het goed gaat en is tevreden. Feyenoord zit dan ook wel constant in mijn achterhoofd."

Met vijf doelpunten en vier assists in zeventien duels is Azarkan dit seizoen een van de dragende krachten bij Excelsior. Dat het in Kralingen persoonlijk goed loopt, dicht hij toe aan de aanvallende speelwijze. "Dat ligt mij zeker. Als ik zie wat er nu van de buitenspelers van Feyenoord wordt gevraagd, is dat precies waar ik hier bij Excelsior ook aan werk. Ik hoop dat ik daar volgend seizoen bij Feyenoord ook kan staan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s