Bosz klimt op de ranglijst, beladen derby van Sevilla zonder publiek uitgespeeld

Bosz klimt op de ranglijst, beladen derby van Sevilla zonder publiek uitgespeeld

Olympique Lyonnais staat voorlopig weer in het linkerrijtje van de Franse Ligue 1. De formatie van trainer Peter Bosz won uit met 0-1 bij Troyes en bezet nu de tiende plaats.

Troyes - Olympique Lyon 0-1
De ploeg van Bosz was de betere partij, maar had een strafschop nodig om het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Moussa Dembélé benutte die in de 22e minuut en omdat de thuisploeg niet meer langszij kon komen, pakte Lyon de broodnodige punten. Op de ranglijst zijn ze nu de nummer tien, maar de achterstand op plek vijf is maar vijf punten. Daar moeten Bosz en de zijnen uitkomen om Europees voetbal te halen.

Real Betis - Sevilla 2-1
Real Betis staat in de kwartfinale van de Copa del Rey. De groenwitten wonnen zondagmiddag met 2-1 van de stadgenoot, maar dat ging niet vanzelf. Het was namelijk de bedoeling dat er zaterdag al een winnaar zou zijn geweest. Die editie werd op een 1-1 stand echter gestaakt omdat een speler van Sevilla geraakt werd door een ijzeren staaf uit het publiek. Zonder Betis-aanhang werd er alsnog gewonnen dankzij Sergio Canales, die de winnende maakte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s