PSV wil nog niet te ver vooruit denken: 'Daarna gaat de blik pas op Ajax'

PSV wil nog niet te ver vooruit denken: 'Daarna gaat de blik pas op Ajax'

Armando Obispo zegt nog niet aan de wedstrijd tegen Ajax te denken. De verdediger won met zijn PSV op zondagmiddag met 0-1 bij FC Groningen en blijft in ieder geval tot volgende week zondag de koploper van de Eredivisie.

Na de overwinning in het hoge noorden werd Obispo gevraagd of hij uitkijkt naar de wedstrijd tegen Ajax. Dat ontkent de verdediger, omdat er eerst nog een bekerwedstrijd gespeeld dient te worden tegen Telstar. "De focus lag op Groningen en die gaat nu op het bekertoernooi", zegt hij tegen Voetbal International. "Pas daarna gaat de blik op Ajax."

Toch wil Obispo wel vast vertellen wat hij van de wedstrijd verwacht. "Het is fijn dat we bovenaan staan en er als koploper aan beginnen, maar de resultaten van vandaag zeggen niet veel over de vorm. Het zijn wedstrijden op zich. Of we revanchegevoelens hebben? Uiteraard."

Of de verdediger dan zelf in de basis staat, is nog maar de vraag. PSV wil graag een vervanger halen voor de geblesseerde André Ramalho, maar daar houdt Obispo zich niet mee bezig. "Als de kans komt moet je 'm pakken en ik ben blij dat ik er nu sta. Ik voel me goed en fit en vind dat het vandaag vrij goed gegaan is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s