'Spurs wil eventuele Bergwijn-opvolger nog altijd oppikken bij Wolves'

'Spurs wil eventuele Bergwijn-opvolger nog altijd oppikken bij Wolves'

Tottenham Hotspur wil zich deze winter versterken met Adama Traoré, maar Wolves-manager Bruno Lage probeert daar een stokje voor te steken. Volgens Fabrizio Romano doet de Portugees zijn uiterste best om Traoré tot het einde van het seizoen te behouden.

Het is al langer duidelijk dat Tottenham hoopt op de komst van Traoré. Volgens Romano probeert Spurs nog altijd een transfer te bewerkstelligen. Traoré moet de voorhoede van Antonio Conte versterken, waarschijnlijk met het oog op een vertrek van Steven Bergwijn, die aan Ajax gelinkt wordt. Eerder kwam ook naar buiten dat de Italiaanse manager een rol als wingback weggelegd ziet voor Traoré.

Het binnenhalen van de Spanjaard is echter geen gemakkelijke opgave voor Spurs: bij Wolves werkt men niet zomaar mee aan een transfer. Manager Lage doet zijn best om Traoré de rest van dit seizoen nog te behouden. Het is niet duidelijk welk bedrag Wolves wil zien voor de rappe en sterke aanvaller. Eerder werd wel al duidelijk dat Tottenham bereid is om ongeveer 24 miljoen euro te betalen.

Traoré was de laatste jaren de grote man bij Wolves, maar hij heeft het dit seizoen iets moeilijker. De achtvoudig international is geen onbetwiste basisspeler meer en maakte tot dusver slechts één Premier League-goal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s